Tekstverwerker, id10fBeste ouders,

Nog twee weken en dan is het schooljaar al weer voorbij. We willen de laatste dagen nog wat leuke dingen met de kinderen gaan doen, waarvoor we soms wat hulp nodig hebben.

• Op maandag 8 juli mogen de kinderen in een onesie of pyjama naar school. Ze moeten ook een extra (fruit) bakje meenemen.

• Op dinsdag 9 juli maken de kinderen een lekkere lunch voor zichzelf én voor iemand anders. In de klas trekken we een lootje en voor die persoon moeten zij een lekkere lunch verzorgen. Dit mag van alles zijn.

• Op donderdag 11 juli moeten de kinderen kleren aan die vies mogen worden.

• Tot slot op maandag 15 juli mogen de kinderen wat lekkers meenemen voor een high tea.

Voor de kinderen is dit allemaal nog geheim, dit willen we graag zo houden, we rekenen op uw medewerking.

Vanaf maandag mogen zij elke dag een envelopje openen waarin staat wat de verrassing is. We hopen nog een paar hele gezellige dagen met elkaar te hebben!! We hebben er zin in!