Groep 6

 

Huiswerk

14 - 06 Rekenen 

 

Toetsen

 

 

Ik werkstuk

12 - 06 Inleveren H3 

De kinderen hebben tot nu toe elk hoofdstuk feedback gekregen. Bij veel kinderen is het lettertype nog niet juist (ARIAL 12) of is er geen half A4 geschreven. Wellicht dat u hierbij kunt helpen.

 

 

Vanaf vandaag moeten de kinderen gaan werken aan een ik-werkstuk. Dit werkstuk gaat over de kinderen zelf. Zij hebben allemaal een mapje meegekregen waarin alles staat beschreven over dit werkstuk. De kinderen krijgen elke week de tijd om een begin te maken aan het hoofdstuk op school. Zij moeten de rest thuis maken. In het mapje zit een planning. Elke week moet er een hoofdstuk af zijn. Op 27 juni is de deadline, dan moeten alle werkstukken zijn ingeleverd. 

Op school schrijven we dus elke week het begin van het hoofdstuk. Wellicht kunt u met uw kind het aankomende hoofdstuk bespreken zodat zij alvast een goed begin in de klas kunnen maken. Het werkstuk mag met de hand worden geschreven of met de computer worden gemaakt. Let op, hierbij vragen we een lettertype van ARIAL 12. Voor overige informatie verwijzen we naar het mapje.

 

Huiswerk:

Veel kinderen vergeten hun huiswerk. Vanaf nu moeten de kinderen bij 2x vergeten na schooltijd hun huiswerk maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl