Klanttevredenheidsonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek

Maandag 20 april 2020

Beste ouders, verzorgers

 

Koningsspelen

Wat waren ze leuk, de digitale koningsspelen met elkaar! We hebben honderden en honderden mailtjes, filmpjes en foto's ontvangen. Nagenoeg de hele school deed mee en dat maal 6 challenges, dan kunt u uitrekenen hoe druk we het hadden om het allemaal te bekijken en te beoordelen. 

En gevoelsmatig hebben we minstens zoveel leuke reacties op de actie gehad,  tijdens de prijsuitreiking op de fiets door Maassluis en ook naderhand. De publicatie in het AD was natuurlijk helemaal om trots op te zijn. Deze week komt nog een compilatie - waarbij u hopelijk begrijpt dat we slechts een klein deel van de inzendingen van alle kinderen kunnen gebruiken - juist omdat er groepsfilmpjes missen en het om meer dan 600 (!) los beeldmateriaal gaat. 

Een groot compliment en woord van dank hier aan de creatieve en uitvoerende geesten van deze actie, gymjuf Karolijn en meester Robert, zijn dan ook zeker op zijn plek! Het heeft weer veel toegevoegd aan de saamhorigheid op school! 

 

Het oude telefoonnummer werkt weer!

Waarom het precies nu wel en de afgelopen maanden niet kon, weten we niet, maar sinds vandaag is het 010-telefoonnummer van DGH weer bruikbaar!! We moeten nog even leren hoe we met voip kunnen gaan doorverbinden, maar voortaan zijn we gewoon weer bereikbaar op: 010-5920075

 

Klanttevredenheidsonderzoek

Naast de kleine vragenlijstjes van DGH over thuisonderwijs, heeft u ook in de afgelopen periode ook een uitnodiging van DUO ontvangen voor het invullen van een klanttevredenheidsonderzoek. Deze Oudertevredenheidsenquete is een verplichte 2-jarige enquete over het onderwijs en opvang op DGH in de afgelopen 2 jaar. Ik begrijp dat uw hoofd er niet naar heeft gestaan, maar het zou wel erg fijn zijn als er een groter respons is vanuit ouders van DGH, deze is nu bijzonder laag. 

Wellicht zit de mail nog onder in uw inbox, wellicht terug te vinden in de prullenbak en ik heb gevraagd voor opnieuw toezending van de inloggegevens  - maar hopelijk kunt u hier nog tijd voor vrij maken.  

 

Alvast bedankt en tot snel! Ook wij kijken met grote interesse en zelfs met spanning uit naar de persconferentie van morgen! Mogen we de kinderen binnenkort weer verwelkomen?! 

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl