Aanvullende opmerkingen logistiek.

Maandag 11 mei 2020

We zijn begonnen!

De kop is eraf. We zijn weer begonnen en het was heerlijk! De blije snoetjes, weer kinderstemmen en reuring in het pand! De kleuters moesten meer geholpen worden met de regels, maar de meeste kinderen waren in goede doen, heel relaxed, wisten goed wat van hen verwacht werden en kwamen in goede gezondheid en zeer gemotiveerd terug op school! Nogmaals dank voor uw inzet als vervangende leerkracht!

We hebben een paar dingen geleerd van de logistiek vandaag, die we met u wilden delen:

Wegbrengen/Ophalen Kleuters

De kleuters van groep 1/2a en 1/2b moeten worden afgeleverd en opgehaald op het kleuterplein. Dit is aan de andere kant van het gebouw, naast de personeelsingang. Dus vanaf de snackbar door het hek meteen naar links. Groep 1/2c wordt afgeleverd en opgehaald op de reguliere plek, bij de kleuteringang op het grote plein. Kleuters worden pas meegegeven, als u daar staat.

(Gewijzigde) Ingang groep 3

Met de huidige logistieke regels is het verkeer goed te doen op het grote speelplein en bij de hoofdingang. Groep 3 kan daardoor ook door hun eigen ingang, de hoofdingang.

Broertjes/zusjes

Als er broertjes en zusjes op verschillende tijden beginnen, kunnen ALLE kinderen uit een gezin om 8.30u starten en kunnen ze gezamenlijk om 14.15u opgehaald. Tot die tijd blijven de kinderen bij de leerkracht in de klas. U hoeft niet op het schoolplein te wachten.

Schoolplein

Tijdens schooltijd is het niet (meer) toegestaan voor kinderen die wel vrij zijn om te spelen. Dit waren veel kinderen in de afgelopen 8 weken gewend, maar nu wordt er weer lesgegeven. Wilt u dit aan uw kind doorgeven?

Fijne avond verder en tot morgen!

Susan Stolze.