Uitstel Communicatie Corona-update.

Uitstel Communicatie Corona-update.

Vrijdag 29 mei 2020

Beste ouders, verzorgers. 

Ondanks mijn eerdere toezegging, kan ik u helaas nog niet verder informeren over heropening na 8 juni. Dat we per 8 juni weer geheel open gaan is zeker. Hoe en onder welke voorwaarden moeten we nog afstemmen. 

De PO-raad heeft namelijk met twee dagen vertraging gisterenavond pas de nieuwe adviezen uitgebracht. Vandaag is er door het Corona-crisiteam van Un1ek en op regionaal interbestuurlijk niveau overleg geweest en zijn de nieuwe kaders voorgelegd aan de Centrale Un1ek Raad (de gemeenschappelijke medezeggenschapsraad). 

A.s. dinsdag hebben we eigen teamoverleg en nog overleg met onze eigen MR. Woensdag kan ik u daarom vertellen hoe we verder gaan. 

Ook wij zijn erg teleurgesteld over deze timing, want ons rest dan slechts een paar dagen om de heropening te organiseren. Maar zodra we de plannen definitief hebben, hoort u meer van ons. Dit zal uiterlijk woensdagochtend zijn. Excuses voor het ongemak! 


Nieuwe bieb! 
Ieder nadeel heeft wel zijn voordeel - da’s bekend. Wij hebben inmiddels de vrijgekomen tijd gebruikt om zowel de bieb beneden voor de startende lezertjes als boven voor onze gevorderde lezers onder handen te nemen. Mede door een investering uit reserves van ouderbijdragen uit de afgelopen jaren, en mede door een samenwerking qua inrichting voor onderwijs en opvang, hebben we twee inspirerende leeshoeken gemaakt. We hopen hiermee onze leerlingen meer tot lezen te kunnen verleiden! Zie foto’s voor het prachtige resultaat! Wij zijn er trots op!

Namens het team van DGH wens ik u een zonovergoten Pinksterweekend! 

Hartelijke groet, 
Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl