Aanvullingen en reminders!

Aanvullingen en reminders!

Donderdag 4 juni 2020

Beste ouders, verzorgers.

Er zijn een paar correcties, aanvullingen en reminders bij de brief die dinsdag is gedeeld. 

Chromebooks retour!
Wilt u niet vergeten om de geleende chromebooks mee terug te geven morgen (incl. oplader)? 

En mocht uw kind vandaag naar school zijn geweest en vergeten zijn om het geleende chromebook in te leveren, zou u die dan morgen alsnog morgen willen komen inleveren? Dan kunnen ze worden schoongemaakt en weten we dat alle chromebooks beschikbaar en opgeladen zijn voor gebruik as maandag. Dan kunnen we zonder problemen weer opstarten. 

Correctie groep 7:
De schooltijden voor groep 7 stonden verkeerd vermeld in de brief van afgelopen dinsdag. De schooltijden voor alle groepen blijven zoals ze waren, dus voor groep 7 van 8.30-14.00u. 

Correctie ingangen kleuters. 
Ook bij het vermelden van de ingangen heb ik per ongeluk twee ingangen verwisseld. Ook hier geldt: de logistiek blijft zoals deze nu is. Dus 1/2a en 1/2b gaan naar binnen via het kleuterplein, groep 1/2c via de reguliere kleuteringang via het grote plein. 

Ook behouden we voorlopig de logistiek qua jassen en tassen: dus mee de klassen in. Dat betekent ook dat de bekers in de tassen blijven (dus niet gekoeld worden!). Houdt u hier svp rekening mee wat u uw kind(eren) meegeeft als drinken. 

Dinsdag & woensdag: fruitdag
We gaan wel weer terug naar de fruitdag op dinsdag en woensdag. Geeft u die uw kinderen weer mee? 

Logopedist & Fysio
Ondanks dat zorgverleners weer welkom zijn in school, lukt het ons niet om dit voor de zomervakantie te organiseren voor de fysio en logopedist. Dit heeft alles te maken met de beperkte ruimte die we al hadden in ons gebouw en die nog nijpender is, nu volwassenen op 1,5m afstand moeten kunnen werken. Daarbij geven wij nu voorrang aan de groepen 8 om de beschikbare ruimte te kunnen gebruiken voor het oefenen van de musical. En hebben we ruimte nodig om individuele leerlingen of kleine groepjes extra instructie te kunnen geven. Hoe spijtig wij dat zelf ook vinden: We hebben momenteel geen ruimte over voor externe zorgverleners. 
U kunt wel de behandelingen weer continueren op de praktijk van Logopediste Caroliene Roest en kinderfysiotherapeut Marijke Sprangers. Echter, het gemak van zorg op locatie, hebben we nog even niet! 


Ik wens u nog een fijne avond. 

Hartelijke groet, 
Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl