Morgen tot 12.30u school!

Morgen tot 12.30u school!

Dinsdag 16 juni 2020

Beste ouders, verzorgers. 

Morgen hebben we tot 12.30u school! Dit om drukte op de Weverskade en bij het Dennendal met buurscholen te voorkomen. Dit is een kwartier later dan normaal op woensdagen. Houdt u er rekening mee?

Neusverkouden
Het RIVM heeft de richtlijnen voor kinderen met (chronische) verkoudheden en snottebellen gewijzigd. U vindt hier de laatste update: https://un1ek.nl/blog/mijn-kind-heeft-een-snotneus-en-nu/

Bereikbaarheid directie
Aangezien er nog allerlei onduidelijkheden zijn en hier veel vragen uit komen - zowel van ouders, externen als vanuit het team- worden vragen veel rechtstreeks aan mij gericht. Helaas loopt mijn inbox en mijn agenda over, dus veel vragen blijven hierdoor liggen. Ik vind dat heel vervelend, en excuses als u nog geen reactie heeft ontvangen. Ik verzoek u zoveel mogelijk vragen via de leerkrachten of via Annie te laten lopen. Ook evt vragen ivm bso verzoek ik te stellen via Kindplanner. Teamleden gaan altijd in overleg met mij indien zij het antwoord niet weten, maar met het hele team kunnen we meer vragen beantwoorden dan ik alleen. 
Dank weer voor uw begrip en medewerking hiervoor! 

Fijne avond! 
Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl