Update informatie 19 juni 20

Vrijdag 19 juni 2020

Bijgaand informeer ik u over een aantal lopende zaken:

Formatie 2020-2021

Het einde van het schooljaar nadert. Bijgaand informeer ik u over de formatie voor komend schooljaar. Klik hier voor de brief.

Gewijzigde adviezen mbt gezondheid kleuters.

Het RIVM heeft haar adviezen over chronische neusverkoudheid bij kleuters tot 6 jaar versoepeld: ook bij chronische snotneuzen en langdurige neusverkouden kinderen zijn kinderen tot 6 jaar wel welkom op school. De nieuwe richtlijnen leest u hier: https://lci.rivm.nl/langdurig-neusverkouden-kinderen.

TSO (TussenSchoolseOpvang)

De enquête over de TSO is door velen ingevuld, dus daarvoor dank. Goed om te lezen dat de oude TSO vooral veel waardering van u krijgt. Ook geeft het ons een beter beeld bij uw voorkeuren. Daar gaan we mee aan de slag.

Er zijn ook aardig wat ouders, die zich hebben aangemeld als pleinwacht, dus ook daarvoor dank. Degenen die zich hebben aangemeld: ik kom hier begin volgende week bij u op terug, helaas is dat er nog niet van gekomen!

Naar aanleiding van de enquête hebben we al een aantal ouders gemotiveerd gekregen om zich op te geven voor pleinwacht / TSO. Wilt u uitleg over wat TSO inhoudt, dan vindt u hier meer info. We zoeken er nog meer, dus wie zich alsnog wil aanmelden kan dat bij mij doen: directie@cbsdegroenehoek.nl

En heeft u andere ideeen, dan bent u van harte welkom om die met ons te delen. Dat kan rechtstreeks met mij, maar mag natuurlijk ook via de Medezeggenschapsraad: mr@cbsdegroenehoek.nl.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en wens u een goed weekend.

Hartelijke groet