Personele wijzigingen

Personele wijzigingen

Vrijdag 4 september 2020

Beste ouders, verzorgers. 

 

Hierbij informeer ik u over een aantal personele ontwikkelingen.

Onze intern begeleider voor de onderbouw, juf Iris de Boer, is helaas tot aan de herfstvakantie door ziekte niet in staat te werken. Haar taken en begeleiding van onderbouwleerlingen zullen voorlopig worden overgenomen door juf Natasja Ouwendijk, de intern begeleider voor de bovenhouw. We wensen juf Iris veel beterschap toe.

De vrijdagen die juf Natasja voor groep 6a zou staan, zullen tot aan de herfstvakantie worden overgenomen door meester Robert van Herk. We zijn heel blij dat hij extra wil helpen. Vandaag staat meester Robert al voor groep 6a. 

Daarnaast hebben we ook goed nieuws: juf Rachel is zwanger! Zij is eind februari uitgerekend van haar tweede kindje. Juf Rachel geeft op maandag en dinsdag in groep 3 les en op donderdag in groep 4. 

We hebben helaas nog geen structurele vervanging gevonden voor het zwangerschapsverlof van juf Jennifer, dus bent u iemand of kent u iemand die ons team wil komen versterken: we horen het graag! https://un1ek.nl/vacature/cbs-de-groene-hoek-zoekt-een-leerkracht-middenbouw-bovenbouw-groep-6-7-32-tot-40-uur/

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd! 

 

hartelijke groet

Susan Stolze - van Rijn

 

 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl