Informatie-avond 22sept20

Informatie-avond 22sept20

Maandag 21 september 2020

Beste ouders, verzorgers.

 

Vandaag hebben we overleg gehad over de informatieavond die morgenavond in de planning staat. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om 'live' het gesprek te kunnen voeren, en met nagenoeg 100 aanmeldingen kunnen we de informatieavond opknippen in 2 delen. 

De eerste shift met 50 personen is welkom van 19.00u (inloop 18.45u) tot 20.00u

De tweede shift is welkom van 20.30u (inloop 20.15u) tot 21.30u. 

 

Op basis van de inschrijving zullen we de groep opsplitsen in tweeen. Omdat het aanmeldingsformulier qua voor- en achternamen van ouders en van kinderen niet op een eenduidige manier ingevuld hoefde te worden, is het wat lastig om een harde grens te trekken hoe de verdeling is gemaakt. De voornamen van de oudste kinderen zijin daarbij het uitgangspunt geweest.

U zult per ommegaande een mail ontvangen met het bericht of u verwacht wordt tijdens de eerste of de tweede shift. Gezien de korte termijn waarin we dit moesten regelen, vragen we u zoveel mogelijk aan dit tijdstip gehoor te geven en niet te wisselen.

Mocht u niet langs kunnen komen: De avond wordt ook opgenomen en de link zal via de schoolpraat-app doorgestuurd worden. En ook de link om te stemmen zal die avond via Schoolpraat worden doorgestuurd aan alle ouders.  

En uiteraard vragen we u om alleen te komen indien u gezond bent zonder verkoudheidsklachten etc. Daarbij vragen we ook om na de eerste shift zo snel mogelijk te verspreiden, zodat er geen ophoping met de ouders van de tweede shift zal zijn. 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 

Tot morgenavond!  

 

Namens het team en de IKC-raad

Susan Stolze 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl