Kinderboekenweek 2020

Kinderboekenweek 2020

Dinsdag 29 september 2020

Beste ouders, verzorgers.

Gisteren heeft de overheid weer extra corona-maatregelen aangekondigd. Voor onderwijs en opvang zijn nagenoeg geen wijzigingen. Wel hebben we met elkaar afgesproken bestaande activiteiten goed tegen het licht te houden. 


Kinderboekenweek 2020

Morgen start de kinderboekenweek (KBW). Het thema dit jaar is ‘En toen?’ De KBW duurt tot en met zondag 11 oktober en het doel van de kinderboekenweek is om kinderen te stimuleren tot lezen, dus leesplezier promoten. De gezamenlijke opening, de boekenmarkt en de voorleeswedstrijd gaan we dit jaar anders vorm geven op DGH, gebruik makend van de digitale middelen die we hebben. 


Boekenmarkt 

De boekenmarkt op school gaat niet door. Wel kunt u bij boekhandel Het Keijzerrijk (Noordvliet) tijdens de KBW en de week erna (tm 24 okt) een kinderboek kopen. Uw kind ontvangt dan het gratis kinderboekenweekgeschenk erbij. 

Indien u vervolgens de aankoopbonnetjes inlevert bij de leerkrachten, bouwen wij tegoeden op voor nieuwe boeken in de schoolbieb. Dan kunnen we die weer uitbreiden met nieuwe aantrekkelijke titels. 


De voorleeswedstrijd

De voorrondes van de voorleeswedstrijd zijn altijd in de groep zelf. De finale zal dit jaar niet in de kuil plaats vinden, maar digitaal. Hoe en wat hoort u nog van ons. 


Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 


Met vriendelijke groet, 

Susan Stolze Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl