Digitale voorleeswedstrijd

Vrijdag 9 oktober 2020

Net als elk jaar houden we aan het eind van de Kinderboekenweek een voorleeswedstrijd. Eigenlijk zou dat vandaag in de kuil zijn. Maar helaas zoals zoveel niet mag , kon dit nu ook niet....
Maar op de Groene Hoek laten we ons niet gek maken en verzinnen we gewoon wat anders. Dit jaar dus een digitale voorleeswedstrijd. In de categorie gr 3 t/m 5 vond de ( digitale) jury dit jaar Thijs uit gr 3 de beste. In de categorie gr 6 t/m 8 was Hannah uit gr 7 de beste.  Zij mag zelfs de Groene Hoek gaan vertegenwoordigen in de regiofinales van de landelijke voorleeswedstrijd 2020. Super goed gedaan allebei. En laten we de jury niet vergeten. Fantastisch gedaan Kim en Pim. Geen makkelijke taak en zeker niet op deze manier!

Nog even een reminder:
Wanneer u een kinderboek koopt bij het Keizerrijk , kunt u de bon op school inleveren. Hoe meer bonnen, hoe meer boeken we voor de schoolbibliotheek aan kunnen schaffen! Deze actie geldt t/m 24 okt en tot 30 okt kunt u de bonnen inleveren bij de juf of meester.
Niet vergeten te zeggen dat u van de Groene Hoek bent.
Veel leesplezier!!