10-minuten-gesprekken op 5 en 9 november a.s.

Maandag 26 oktober 2020

10-minutengesprekken

Normaalgesproken is begin november een moment dat we sommige ouders uitnodigen om een gesprek te hebben op school over de voortgang van hun kind. Dit doen we, omdat we slechts 2 rapporten per jaar uitbrengen en we wel met ouders in gesprek willen blijven over de ontwikkeling van het kind.

Omdat uw kind eind van vorig schooljaar geen regulier rapport heeft ontvangen en omdat we u als ouders momenteel zo weinig zien en spreken, hebben we besloten om dit jaar oudergesprekken te voeren met alle ouders voor alle leerlingen.

Oudergesprekken op 5 en 9 november

Op donderdag 5 november en maandag 9 november zijn na schooltijd en s avonds 10-minuten-gesprekken. Let wel: dit gaat over de voortgang van uw kind, het geeft ook de gelegenheid om vragen te stellen aan de leerkracht(en)’. Cijfers en resultaten worden niet besproken.

We vragen u zich in te plannen voor een tijdstip via de gesprekkenplanner in de Schoolpraat-app. Gescheiden ouders vragen we om gezamenlijk op een tijdstip in te tekenen. Niet alleen heeft een leerkracht soms al tijd te kort om alle leerlingen te bespreken, het voorkomt ook ruis in de communicatie richting beide ouders.

De gesprekkenplanner is vanaf a.s. woensdagmiddag 15.00u  geopend. Inschrijving sluit op 2 november 2020.

Digitale gesprekken

De gesprekken vinden digitaal plaats ipv fysiek op school. Afhankelijk van de voorkeur en mogelijkheden van leerkrachten, ontvangt u een uitnodiging voor beeldbellen via MS Teams of voor een telefoongesprek. U hoort hier via de eigen leerkracht verder over in de groepsapp van schoolpraat.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Verdere info ontvangt u via de leerkracht(en) van uw kind(eren).

met vriendelijke groet