Vervanging juf Annie

Vervanging juf Annie

Vrijdag 27 november 2020

Beste ouders, verzorgers.

 

Afscheid juf Annie

Juf Annie gaat per 1 januari met pensioen. Donderdag 17 december, net voor de kerstvakantie is haar officiele laatste werkdag. Op vrijdag 18 december komt zij terug om gedag te zeggen tegen de kinderen. Helaas weten we nog niet of en wanneer we een officieel afscheid mogen nemen met ouders en externen, maar dat zal sowieso in januari plaatsvinden. We zullen al wel op gepaste wijze afscheid nemen van juf Annie en teamleden op DGH. 

Wilt u een groet en/of bedankje aan juf Annie sturen? Dan kunt u een financiele  bijdragen en/of kaartje meegeven aan uw kind(eren) en dit envelopje bij de leerkracht inleveren. Wij zullen dit dan als een kado op haar laatste dag op DGH aanbieden. 

 

Vervanging Chantal Molmans

De functie van juf Annie zal worden opgesplitst in 2 functies. Als administratief medewerker start Chantal Molmans. Zij stelt zich hier voor. Haar werkdagen zijn als volgt: maandag en woensdagochtend en vrijdag de hele dag. Vanaf 1 december zal Chantal al starten op DGH en door juf Annie ingewerkt worden. Wij wensen Chantal van harte welkom op DGH. 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 

 

met vriendelijke groet

Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl