Sint & Kerst op DGH

Sint & Kerst op DGH

Vrijdag 27 november 2020

Beste ouders, verzorgers. 

 

Sint 4 december 2020

Volgende week vrijdag is het al Sinterklaas. Helaas dit jaar geen intocht en ontvangst met ouders op het schoolplein. Echter - de afsluiting van onze digitale verhaal met Piet Marcello is voor vele kinderen op DGH een levensecht alternatief. En Sinterklaas komt echt op school op vrijdag 4 december en brengt kadootjes en (coronaproof) lekkers mee. 

De surprises worden wel weer op 3 december aangeleverd als 'tentoonstelling' in de kuil. Echter, ook die is alleen toegankelijk voor leerlingen. We zullen er mooie foto's van maken en op schoolpraat zetten. 

Op 4 december levert u uw kind op de normale manier op het het schoolplein af en vieren wij met de kinderen Sinterklaas op school. Let wel: de kinderen zijn die dag om 12.15u uit! 

 

Kerst

Ons eerdere idee (een herdertjestocht per gezin door de wijk) mag helaas niet doorgaan, maar we zoeken graag naar mogelijkheden! We zijn daarom wel aangewezen op iets binnen de buren van school, en alleen met kinderen.

Er volgt nog nader bericht over, maar wilt u alvast in de agenda noteren: donderdag 17 december 17.00- 18.30u kerst op school voor de leerlingen- waarbij we ook hier ook hier met halen en brengen van alle kinderen rekening zullen houden, start- en eindtijd zal ca 15-20min eerder en later zijn. Helaas geen kerstborrel voor ouders - maar die houdt u van ons tegoed.

Vrijdag 18 december is een korte dag en om 12.15u is school uit en start de kerstvakantie. 

 

Ik hoop u hiermee alvast geinformeerd te hebben. Er wordt gespeculeerd dat we vanuit overheidsmaatregelen een week eerder vakantie krijgen, maar daar gaan wij nog niet van uit. Mocht dit het geval zijn, dan hoort u hier uiteraard over van ons. 

 

met vriendelijke groet

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl