INFO VOOR ALLE OUDERS: aanleveren surprises!

INFO VOOR ALLE OUDERS: aanleveren surprises!

Woensdag 2 december 2020

Beste ouders. 

De bovenbouw leerlingen vieren sinterklaas dmv surprises. Deze worden altijd een dag van tevoren aangeleverd en in de kuil tentoongesteld. MORGEN MOETEN ALLE SURPRISES MEEGENOMEN WORDEN NAAR SCHOOL. 

Dit jaar zijn ouders helaas niet welkom, maar de kinderen gunnen we wel de tentoonstelling. Om dit Corona proof te doen, vragen we uw medewerking. 

Morgen om 8.15u gaan de deuren van de hoofdingang open voor alle bovenbouw leerlingen met surprises. Er lopen leerkrachten op het grote plein om evt surprises over te nemen van ouders. 
De kinderen mogen per 2 naar binnen (evt met een leerkracht die helpt) en hun surprises afgeven aan de leerkrachten in de kuil. Zij gaan daarna weer meteen naar buiten via de personeelsingang (trappetje bij Annie). 

De deuren voor onderbouwleerlingen (en de bovenbouwleerlingen die inmiddels hun surprises hebben ingeleverd) gaan pas om 8.25u open en zullen 5 min langer open blijven tot 8.35u. 
Heeft u alleen kinderen in de onderbouwgroepen, komt u dan svp zo laat mogelijk. En maakt u svp ruim baan voor kinderen die zelfstandig met surprises aan komen. 

Alle kinderen krijgen morgen tijdens schooltijd de gelegenheid om met de groep de surprises te bekijken. 
Wij zullen uiteraard foto’s maken van de surprises en deze in de schoolpraat app delen. 

Alvast bedankt voor de medewerking! 

M.vr.gr.
Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl