BELANGRIJKE INFO VOOR MORGEN!!

BELANGRIJKE INFO VOOR MORGEN!!

Maandag 14 december 2020

Beste ouders, verzorgers. 

 

Morgenochtend vroeg wordt door het Corona Crisis Team van Un1ek overlegd over de consequenties van de lock down voor onderwijs en (nood)opvang en hoe we dat op de locaties gaan organiseren. Daarover ontvangt u zsm een bericht hoe we dat op De Groene Hoek weer gaan doen.

Morgen is in ieder geval de laatste reguliere schooldag, waarna De Groene Hoek tot maandag 18 januari 2021 haar deuren sluit (noodopvang uitgezonderd). 

 

Wel een aantal belangrijke punten voor morgen:

1. STEVIGE TAS MEE: geef uw kind een grote stevige tas mee, we zullen werkboeken, biebboeken EN voor alle groepen 3 t/m 8 een chromebook & oplader meegeven. Wilt u hier morgen met ophalen rekening mee houden svp.

2. KERST: Morgen sluiten we het jaar feestelijk af met kerst in de klas. Nette pak en kerstjurk mogen aan en geef iets lekkers te eten mee (of niet in huis, dan gewone lunch). We maken er gewoon het beste van! 

3. AFSCHEID JUF ANNIE: En helaas is morgen ook vervroegd het afscheid van juf Annie van de kinderen. Eventuele kaartjes als bedankje vanuit ouders zijn van harte welkom. U ontvangt zodadelijk alsnog een digitale link voor een eventuele bijdrage aan een kado. Dit wordt dan later aangeschaft - als alle niet-cruciale winkels weer open zijn. 

4. BSO: Morgen is nog de laatste reguliere BSO, vanaf woensdag alleen noodopvang voor cruciale beroepen. Ook hierover worden ouders later geinformeerd. Werkt u in een cruciaal beroep, dan kunt u alvast voor een werkgeversverklaring zorgen.  

 

Dank weer voor uw flexibiliteit en ik kom zo snel mogelijk bij u terug met informatie over het thuisonderwijs. 

 

m.vr.gr.

namens het team van DGH

Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl