OPHALEN VANDAAG!!

Dinsdag 15 december 2020

Vandaag treffen we voorbereidingen op thuisonderwijs, daarom krijgen de kinderen vandaag werkboekjes, biebboeken en een chromebook met oplader mee.

Uitlenen chromebooks

Let op: iedere leerling van groep 3-8 werkt normaal in de groep met een eigen genummerd chromebook. Ieder leerling krijgt zijn eigen chromebook mee naar huis (plus oplader)

Wij lenen deze te goede trouw aan alle leerlingen uit, waarbij we ervan uitgaan dat er zorgvuldig en voorzichtig wordt omgaan met de devices. En aangezien het de ‘eigen device’ is, heeft een kind er zelf last van bij onzorgvuldig gebruik. Anders heeft uw kind na de lock down geen device meer op school. We verwachten ook dat de devices alleen gebruikt worden voor schoolwerk vanaf 4 januari 2021.

Mocht er tijdens deze periode een device kapot gaan of kwijt raken, gaan we uit dat we gebruik kunnen maken van uw wettelijke aansprakelijkheidsverzekering om de devices te vervangen. Vanaf dat uw kind school uitloopt start de uw verantwoordelijkheid voor de devices.

Ophalen vandaag

Om de tassen zorgvuldig over te dragen – met name voor de jongere kinderen, vragen we u  uw kind iets eerder / later te komen ophalen.

Kleuters: 13.50u

Groep 2/3 en 3: 13. 55

Groep 4 en 5 : 14.00

Groep 6a en 6b: 14.05

Lukt eerder niet, dan staat de leerkracht uiteraard tot 14.00u op het schoolplein, maar we hopen daarmee de doorstroom van de ouders te spreiden. We vragen u ook direct even de inhoud van de tas te controleren (dus chromebook en oplader) en daarna meteen het schoolplein te verlaten. Vandaag zijn alle chromebooks nog gecontroleerd of ze werken.

Eventuele vragen kunt u per mail stellen aan ict@cbsdegroenehoek.nl.

Alvast bedankt voor uw medewerking en nadere info volgt nog.

Met vriendelijke groet