Ophalen en wegbrengen noodopvang

Ophalen en wegbrengen noodopvang

Dinsdag 5 januari 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

Het halen en brengen van de kinderen die naar de noodopvang gaan, verloopt nog niet helemaal soepel. Door het koude weer en een beperkt aantal toezichthoudende ogen, hebben we als volgt besloten: 

 

Wegbrengen

Begin van de dag (8.20u) zijn er twee ingangen open: de hoofdingang op het grote plein en de deur bij het trapje (personeelsingang bij de administratie). Kleuters maken gebruik van deze deur bij het trapje, andere kinderen gaan naar binnen via de hoofdingang (net als VSO en BSO-noodopvang). Ieder kind gaat daarna elk naar hun eigen klaslokaal. 

 

Ophalen

Eind van de dag om 14.00u worden alle kinderen op het grote schoolplein naar buiten gebracht, dus ouders kunnen daar wachten. Het gaat totaal om dusdanig kleine aantallen, dat wij dit verantwoord vinden om op een plaats te doen.

 

Ophalen Noodopvang-BSO

Ivm de kleine kindaantallen en dus beperkte aanwezigheid van PM-ers en de kou zijn de buitendeuren dicht. Als u uw kind komt ophalen van de BSO, wilt u dan het telefoonnummer van de BSO bellen (06-24.10.90.81). Zij komen dan de deur opendoen of brengen uw kind naar de deur. 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 

 

m.vr.gr.

Susan Stolze  

 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl