We gaan gewoon nog even door!

We gaan gewoon nog even door!

Zondag 24 januari 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

Hopelijk heeft u een lekker weekend gehad en heeft u kunnen genieten van het lekkere weer. De QR speurtocht is door vele kinderen gedaan - morgen zorgt juf Karolijn voor een leuke, nieuwe bewegingsopdracht. Kinderen (en uzelf) kunnen hier vrijblijvend aan meedoen. 

 

Verwachtingen

We merken dat we steeds meer aanvragen krijgen van ouders die hun kind(eren) graag een of meerdere dagen naar school willen. Dit onder het mom van 'ik denk dat het beter is voor de ontwikkeling van mijn kind, dat....'. Daarin kunnen we volmondig bevestigen: Wij denken dat het voor iedereen beter is dat kinderen naar school komen. En het liefst allemaal en morgen. Helaas zijn we daarin door de overheid beperkt.

Maar we willen eveneens benadrukken dat alle kinderen in deze situatie zitten, dus iedereen heeft hier mee te maken, in de school, heel Nederland. Uw kinderen doen het hardstikke goed. Ik wil hier graag een boodschap herhalen die door een van de Rotterdamse Schoolbesturen (K&OR) aan alle ouders van hun scholen werd gecommuniceerd:   

 

Misschien heeft u zorgen over het schoolwerk en de schoolresultaten. Wij geven de leerlingen de hulp en ondersteuning die ze nodig hebben. Nu op een andere manier dan in de klas. Dat is ons vak en onze passie. Daarom vragen we u: blijf kalm en zorg voor vrolijkheid en plezier met elkaar. Geen enkel kind loopt voor, geen enkel kind loop achter. Uw kinderen zijn precies daar waar ze zouden moeten zijn. Kinderen gaan altijd verder en vooruit; en wij zijn er voor ze. Samen komen we er wel. Groeten van al het onderwijspersoneel. 

 

Ophalen Noodopvang

In tegenstelling tot eerdere berichten en tot de eerdere noodopvang regels na schooltijd (dus tussen 14.00u - 18.30u), vragen we u bij het ophalen van uw kind buiten te blijven en het telefoonnummer van de BSO te bellen: 06-24109081. Uw kind komt dan naar de deur.  

 

Bag2School 

Het ophaalmoment voor Bag2School is verschoven naar donderdag 18 februari. Heeft u kledingzakken, dan kunt u die inleveren bij de administratie of voor de opslagcontainer zetten en ons er even op attenderen (dmv telefoontje). Wij zullen dan de zakken in de container bewaren. 

 

Onderwijsprijs 2021 

De gemeente Maassluis looft iedere 2 jaar de onderwijsprijs uit. Wij kunnen leerkrachten, vrijwilligers en zelfs teams aanmelden. Maar ook leerlingen kunnen aangemeld worden. Zo heeft een leerlingen van DGH 2 jaar geleden de onderwijsprijs gewonnen, omdat ze een autistische klasgenoot altijd zo goed hielp. Dus kijkt u vooral op https://www.maassluis.nl/onderwijsprijs-2021?origin=/onderwijsprijs en nomineer! 

 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 

Hou vol, hou het gezellig en hou uw gezondheid en die van uw dierbaren goed in de gaten.  

 

Met vriendelijke groet

Susan Stolze 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl