Terug naar school 8 februari 2021

Vrijdag 5 februari 2021

BEDANKT!

Graag willen wij beginnen met u hartelijk te bedanken! Het thuisonderwijs is mede dankzij uw inzet prima verlopen. U had soms/vaak de onmogelijke taak om zelf te werken, thuisonderwijs te geven of te begeleiden, kinderen te motiveren (de moeilijkste taak) en het thuis gezellig te houden. Dank u wel en we hopen het stokje van onderwijs weer van u over te kunnen nemen.

WE DOEN ONS BEST EN WE DOEN HET SAMEN!

Dat de scholen weer open gaan, vinden wij bijzonder fijn, voor de kinderen, voor u en voor onszelf. De kaders waarbinnen we dit moeten regelen, zijn echter heel lastig. De veiligheid van medewerkers en uw kinderen staat voorop, maar wat daarin mag en kan is op papier gemakkelijker geschreven dan in de praktijk uitgevoerd. We willen u daarom vooraf meegeven, dat wij hebben geprobeerd een oplossing te vinden die zo werkbaar mogelijk is, en het risico voor iedereen beperkt houdt. Dat dit soms voor minder prettige consequenties zorgt, moeten we helaas voor lief nemen.

Wij hebben daarbij de uitslag van het grootschalige onderzoek in Lansingerland en de uiterst beperkte risico's van besmetting via kinderen, laten meewegen in onze besluitvorming

Klik hier voor de brief.

Vergeet u niet alle lees- en leerboeken, het chromebook met oplader en koptelefoons (in een handdoek als bescherming) a.s. maandag mee terug te geven?

We hopen wederom op uw begrip en uw medewerking en wensen u een fijn weekend toe. Tot maandag!

Met vriendelijke groet