Welkom terug!

Welkom terug!

Zondag 28 februari 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

Na het overheerlijke voorjaarsweer is iedereen hopelijk weer opgeladen en klaar om naar school te gaan. 

Terug naar school

Zoals gezegd starten we zoals we voor de vakantie zijn geeindigd, dus alle groepen (behalve groep 6a, 6b en 7) starten om 8.30u (deuren om 8.20u open). De groepen 6 en 7 starten en eindigen 10 minuten later, dus hebben school van 8.40-14.10u. 

Ook de ingangen blijven dezelfde - en helaas is ook de reguliere BSO gesloten. De noodopvang (VSO / BSO) gaat wel door - ook voor de kinderen van BSO Bobbie. 

Gymmen doen we morgen nog niet, dus morgen komen alle kinderen naar school. Hopelijk weten we deze week meer of we weer in de Olympiahal (of in ieder geval op het schoolplein mbv Welzijn E25) mogen gymmen. Zwemmen mag voorlopig ook nog niet, dus geen zwemlessen voor de groepen 5 en 6.  

Hoe gezellig het ook is om andere ouders weer te zien en te spreken, wilt u svp alleen uw kind(eren) afleveren en daarna het schoolplein verlaten?

En helaas: de maatregelen tav neusverkouden kinderen zijn aangescherpt: Tenzij er sprake is van chronische verkoudheid vanwege hooikoorts, astma, bronchitis of andere chronische aandoeningen, zijn kinderen met verkoudheidsklachten niet welkom op school. 

Bag2School

Mocht u tijdens de vakantie last hebben gehad van voorjaarskriebels en uw kledingkasten hebben opgeruimd: alle kleding voor Bag2School kunt u vanaf morgen inleveren. U mag ze voor de deur van de opslagcontainer zetten, wij ruimen ze daarin op. Geeft u ons even een berichtje dat er kledingzakken staan ?

 

We hopen dat iedereen in goede gezondheid is en dat we alle kinderen morgen weer kunnen verwelkomen! 

met vriendelijke groet, 

Namens het team van DGH,

Susan Stolze 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl