Juf Karolijn wint de PO onderwijsprijs van Maassluis

Woensdag 10 maart 2021

Vandaag was er een geheim feestje op school. Onze juf Karolijn heeft nl. de PO (primair onderwijs) onderwijsprijs van Maassluis gewonnen - dankzij twee nominatie van twee ouders van school.  Het rapport over juf Karolijn was prachtig en zij liet 50 kandidaten achter zich.

Terwijl Karolijn niets vermoedend pleinwacht liep, waren wij druk met de voorbereidingen bezig.

De wethouder, juryleden, pers, haar vriend en ouders kwamen via de achteringang stiekem binnen . Alle kinderen slopen op de juiste plek in hun cohort door de school. Zodat iedereen dit bijzondere moment mee kon maken.
Opeens stond juf Susan daar met een kleine delegatie en microfoon op het schoolplein. De wethouder had mooie woorden voor juf Karolijn en reikte haar de prijs uit. Dik verdiend en wat zijn we trots dat deze geweldige juf bij ons op de Groene Hoek werkt.

Morgenavond is de uitreiking van deze prijs te zien bij de WOS om 19.00 u. Vandaag was er al een radio optreden ( terugluisteren via de link, 17.22 u). Morgen berichtje in de krant het kan niet op.
Gefeliciteerd Karolijn!