Goed weekend?!

Goed weekend?!

Vrijdag 12 maart 2021

Beste ouders, verzorgers. 

Het was een stormachtige week, zowel door de storm en het rondvliegend puin van de Dennendalflat, als door de cohort-quarantaine als door de verrassing dat juf Karolijn de Maassluise onderwijsprijs 2021 heeft gewonnen. 

Juf Karolijn
Om met het laatste te beginnen: de WOS heeft gisteren een item hieraan besteed, wat u hier terug kunt zien: https://wos.nl/televisie/gemist/wos-nieuws/2d129941-7ee4-4b51-8d7e-88ea46dde770/onderwijsprijs-uitgereikt-in-maassluis

En we hebben er zelf ook een filmpje van gemaakt, want we zijn natuurlijk supertrots op onze juf Karolijn: https://youtu.be/TwQpcYfq7uw

Ingang Dennendal weer vrij
Inmiddels is de storm overgegaan in hard waaien en is ook de ingang aan het Dennendal in samenspraak met de brandweer weer vrijgegeven. 

Cohort-quarantaine 
Ook hebben de groepen 6a, 6b en 7 vandaag digitaal thuisonderwijs gehad. We hopen dat iedereen maandag weer aanwezig zal zijn, maar dit hangt uiteraard ook af van de testuitslagen - vooral van alle leerkrachten. De betroffen groepen krijgen hier zondag rond 19.00u bericht over. 

De testuitslag van kinderen die getest worden, gebeurt altijd telefonisch ivm geen beschikbaarheid DigiD voor kinderen. We vertrouwen erop dat u de juiste testuitslag aan de leerkracht doorgeeft. 

Graag zondagavond per mail aan leerkrachten doorgeven: 
- of testuitslag negetief is en uw kind weer aanwezig is, 
- of of er nog geen uitslag binnen is (en uw kind dus nog langer thuis blijft). 
- of uw kind niet getest wordt en dus een week langer thuisonderwijs gebruikt. 
- of uw kind positief getest is. In dit geval graag mij in de cc (directie@cbsdegroenehoek.nl). Ik neem dan contact met u op (of mij rechtstreeks bellen op 06-54652101). 
Er zal maandag online werk beschikbaar zijn voor thuis-blijvers. 

Aangezien mijn mailbox overloopt, graag alle overige vragen en opmerkingen naar de leerkracht. Zij weten mij te vinden, indien het antwoord op uw vraag onbekend is. 

Berichten Schoolpraat
Alle berichtgeving over de quarantaine gisteren heeft ons wel weer duidelijk gemaakt dat niet alle telefoons de groepsberichten doorkrijgen. Vooral oudere types Iphones hebben hier last van. Wilt u controleren of u uberhaupt groepsberichten ziet of alleen algemene berichten? 

Ontvangt u geen groepsberichten, dan is het advies:
- hele Schoolpraat-app verwijderen
- in App-store of Google Play opnieuw Schoolpraat-app DGH downloaden. 
- bij tandwieltje aanmelden voor eigen groep(en)
- wachtwoord is ‘berichten’ (kleineletters) met naam van de groep erachter (zonder leestekens). Dus ‘berichten6a’, ‘berichten23’ of ‘berichtenbso’. 

Dan zou alles het weer moeten doen. 
Mocht dit nog steeds niet lukken, dan graag een berichtje aan ict@cbsdegroenehoek.nl. 

Rest mij iedereen, ondanks alle ‘gedoe’, een goed weekend toe te wensen! 

Susan Stolze
Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl