Update (o.a.Pasen & Paasweekend)

Update (o.a.Pasen & Paasweekend)

Maandag 22 maart 2021

Beste ouders, verzorgers

 

Graag informeer ik u als volgt: 

Morgen is weer een persconferentie. We hopen dat dan de BSO weer open mag, al zijn we nog niet heel zeker over mogelijke versoepelingen. Op woensdag is weer overleg van Un1ek (regionaal) en worden de kaders opnieuw besproken, uiterlijk donderdag hoort u van ons of deze persconferentie iets betekent voor onderwijs en opvang.

 

DigiD

Wel zijn er op DGH de eerste leerlingen getest en ook het eerste cohort is in quarantaine gegaan. De ervaring leert dat kinderen met een DigiD heel snel de uitslag hebben op hun Corona-test. Kinderen zonder DigiD moeten wachten op telefonische terugkoppeling, wat erg lang duurt. Ook Kinderen kunnen gewoon een DigiD aanvragen met hun BSN nummer. Ivm de tijd is het raadzaam dit voor uw kind(eren) aan te vragen. 

 

Pasen

Op Woensdag 31 maart vieren we met elkaar Pasen, deels in de groep met eigen paasontbijt, deels in de Kuil met het eigen cohort (waar nu ook al mee buiten gespeeld en zelfde ingangen gebruikt wordt). U hoort hier deze week meer over van onze evenementmanager hoe we dit corona-proof kunnen organiseren, maar noteert u alvast volgende week woensdag 31 maart: Paasviering op DGH. 

 

Donderdag 1 april: studiedag - alle kinderen vrij

De donderdag voor pasen hebben we een studiedag. Deze dag zijn alle kinderen vrij. en dat is geen grap. Mocht morgen tijdens de persconferentie aangekondigd worden, dat de BSO weer kan draaien, dan volgt een uitnodiging voor eventueel reguliere extra dagopvang om aan te vragen. Mocht de opvang nog dicht blijven, hebben alleen kinderen uit de noodopvang recht op eventuele opvang die dag. Dit kunt u dan aanvragen bij Mary Rutter via Mary@cbsdegroenehoek.nl.

Vrijdag 2 april is vervolgens Goede Vrijdag en maandag 5 april is 2e paasdag. Ook dan zijn alle kinderen vrij. Een lekker lang weekend dus - hopelijk goed weer en weer de mogelijkheid voor een terrasje pakken. 

 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. 

 

m.vr.gr.

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl