Verbouwen

Verbouwen

Maandag 22 maart 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

Het heeft een paar jaar geduurd, maar eindelijk staan een aantal noodzakelijke verbouwingen en gewenste verbeteringen aan het pand van DGH in de planning. 

In de meivakantie zal een nieuwe vloer worden gelegd in het grootste deel van het gebouw, te weten in de lokalen, de gangen en kuil. In de zomervakantie volgen dan de vloer in het kleuterspeellokaal en in de 'kantoren'. 

In de zomervakantie zullen dan ook noodzakelijke reparaties aan het dak en deuren gedaan worden. Ook zullen de kantoren een andere inrichting met een aantal brandwerende muren krijgen. We hopen dat DGH hierdoor er weer wat frisser bij komt te staan. Dit vraagt wel wat qua organisatie en extra werk. 

Na de meivakantie moeten de ruimtes met nieuwe vloeren weer ingericht worden door leerkrachten zelf, stoelen en tafels op de juiste plek en alle werkboeken op zijn plaats is niet iets wat verhuizers kunnen doen. 

Ook alle ICT als touchscreens en leerkracht-computers weer goed en werkend aangesloten worden, en de karen met chromebook weer opgeladen. 

Daarom hebben we aan de IKC-raad goedkeuring gevraagd voor een extra vrije dag op maandag 10 mei 2021. Deze heeft hier akkoord op gegeven. De meivakantie is daarom een dagje langer tot en met maandag 10 mei. 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd en we hopen hiermee weer een volgende stap te maken in het verbeteren van deleeromgeving van kinderen. 


m.vr.gr.

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl