Pasen en andere info

Pasen en andere info

Dinsdag 23 maart 2021

Volgende week woensdag 31 maart vieren we het Paasfeest op school. Dit zal geheel coronaproof gaan. We beginnen de dag met een zelf meegebracht Paasontbijt en voor wie wil, mag in pyjama of onesie komen. Elk cohort heeft een eigen viering in de kuil. (Na elke kuil wordt de ruimte goed gelucht en kan het volgende cohort komen). In de groepen 5 t/m 8 zal ook de traditionele eitje tik wedstrijd plaatsvinden. Verder maken alle kinderen een Paasattentie voor ouderen. De schooltijd is gewoon tot 14.00u. 
Op donderdag 1 april is er een studiedag en zijn de kinderen vrij. Geen grap!!!


Nog even op een rijtje waar u aan moet denken woensdag 31 maart:
Paasontbijt mee
Lunchpakket mee
Gr 5 t/m 8 hard gekookt ei voor eitje tik.
Je mag in pyjama of onesie komen. 

Koningsspelen 
Op vrijdagochtend 23 april zijn de Koningsspelen. Net als vorig jaar gaan die door, maar gezien de maatregelen tot 20/4 zal dit ook coronaproof zijn en er anders uitzien . Hierover later meer. Die dag is iedereen om 12.15u uit en start de meivakantie. 

Schoolfotograaf 
De schoolfotograaf stond gepland op maandag 10 mei. Dit kan niet doorgaan, vanwege de verbouwing, maar gezien de huidige maatregelen en vooruitzichten, leek het ons al beter dit naar later te verzetten, zodat externen (fotografen) en (OR-) ouders weer welkom zijn om dit door school te regelen. 
We doen ons best om het dit jaar nog door te laten gaan en hopen dat het medio juni/juli wel kan. Zeker voor groep 8 zorgen we voor een oplossing en blijvende herinnering.

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl