Personeelsupdate en aanvullende info

Personeelsupdate en aanvullende info

Zaterdag 27 maart 2021

Beste ouders, verzorgers

Door alle corona-gerelateerde hectiek en communicatie hierover, vergeet je soms de leuke, reguliere berichtgeving. Daarom allereerst deze update.

 

Juf Rachel heeft een zoon

Juf Rachel (groep 3 en groep 4) is in de voorjaarsvakantie bevallen van een zoon genaamd Frank! Moeder en zoon maken het goed en genieten samen welverdiend van het verlof thuis. En aangezien de oudste dochter van juf Rachel ook op DGH zit, zien we juf Rachel alweer regelmatig met de kleine man op het schoolplein. Een plaatje! Nogmaals: van harte gefeliciteerd, Rachel (en pappa Richard en Eva natuurlijk!)

 

Nieuwe juf Annie 2: juf Luus

Juf Annie is na de kerstvakantie met pensioen gegaan en we hebben haar functie opgeknipt in twee functies: een administratief medewerker en een concierge. De administratief medewerker (Chantal Molmans) is al sinds 1 december werkzaam op DGH.  

Sinds 1 maart is ook het tweede deel van de functie ingevuld door Lucienne Dirksen! Juf ‘Luus’ voor de kinderen - kenden we al een beetje, omdat zij vorig jaar een half jaar inval-schoonmaakwerk deed op DGH. Haar torenhoge inzet, haar helpende aard en haar flexibiliteit hebben ervoor gezorgd, dat ze nu bij DGH begonnen is als conciërge. Van dinsdag tot en met vrijdag is zij van 8.00-14.00u aanwezig. Uiteraard wordt zij ook het eerste aanspreekpunt voor ouders als u weer (meer) welkom bent in en om school. Juf Luus heeft een vliegende start gekregen door net na de lockdown te beginnen. We wensen Lucienne heel veel plezier en succes op DGH.

 

Vragen? Graag eerst bij leerkracht, bso of administratie melden

Deze periode is voor iedereen lastig en ook wij als school en als BSO/noodopvang doen ons best het zo goed mogelijk te regelen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk te doen wat we goed dunken voor de ontwikkeling van onze kinderen, binnen de kaders van wat mag en wat kan – en wat wenselijk en haalbaar is vanuit het oogpunt van teamleden. Wij hanteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM / GGD / overheid en de kaders vanuit Un1ek, maar we proberen daarin te zoeken naar mogelijkheden hoe wel en wat wel. De kuil in cohort-vorm is daar een gevolg van.  

We begrijpen dat dat tot vragen en onduidelijkheid kan leiden. Dat heeft ook te maken met het feit dat na elk overheidsbesluit allerlei instanties hier iets over vinden en besluiten. De tijd die ons nog rest om iets te organiseren en te communiceren, is vaak zeer beperkt. Ik ontvang daarom allerlei vragen, zorgen, opmerkingen of suggesties. Al deze mailtjes aan mij, heeft echter tot gevolg dat mijn inbox is ontploft met mailtjes over zwemmen, schoolfotograaf, kuil, kamp, noodopvang, studiedagen, vakanties, vrij/geen vrij etc. Het lukt mij echt niet om daar allemaal op te reageren. Dus excuses als ik dat niet heb gedaan. En svp geduld dat sommige communicatie op zich laat wachten, we doen ons best. 

Daarom herhaal ik:

Alle vragen svp stellen via de eigen leerkracht. Zij weten mij te vinden als ze het antwoord niet weten. Vragen over noodopvang graag via fabio@cbsdegroenhoek.nl.  Algemene vragen kunt u ook stellen via administratie@cbsdegroenehoek.nl.

 

Corona-testen? Graag wel doorgeven

Wat ik juist wel graag hoor en juist niet altijd van op de hoogte word gesteld, is als ouders, kinderen of hele gezinnen worden getest of Corona hebben. Juist om de rust te bewaren in de school en in de groepen, is het goed als ik weet wat er speelt. Wilt u dit svp per app, telefonisch (06-54652101) of per mail (directie@cbsdegroenehoek.nl) aan mij doorgeven ? Alvast bedankt. 

 

Aangeboden: podium (delen)

Met een nieuwe vloer in het zicht, is ook de kuil (het DNA van onze school) toe aan vernieuwing. Ook het oude podium zal worden vernieuwd. Is er iemand die we blij kunnen maken met de losse podium delen?  Geïnteresseerden kunnen zich bij de administratie melden!  

 

Komende week:

Woensdag vieren we Pasen op school. Vergeet u niet uw kind zowel een paasontbijt als een reguliere lunch mee te geven? En een hardgekookt eitje voor de groepen 5-8 voor de eitje-tik-wedstrijden in de groepen? Donderdag is studiedag en vrijdag Goede Vrijdag en beide dagen zijn de kinderen vrij. Noodopvang-aanvragen kunt u uiterlijk as maandag doen. 

 

Ik wens u een goed weekend met een korte, leuke week in het vooruitzicht.

Susan Stolze


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl