Un1ek Surf Summer Camp

Donderdag 24 mei 2018

“In de tweede week van de zomervakantie, van 23 t/m 26 juli 2018, organiseert UN1EK voor de zevende keer het UN1EK Summer Surfcamp voor jongens en meiden van 8 tot 13 jaar. De kinderen krijgen iedere dag surfles van professionele instructeurs en gaan ook zandsnowboarden, vissen (korren) en powerkiten. De kinderen slapen thuis zodat ze weer fit zijn voor een dag zon, zee, zand en water. De begeleiding door pedagogisch medewerkers van UN1EK, het dagelijkse busvervoer van en naar Hoek van Holland, surfles en surfkleding, eten en drinken en een dikke laag zonnebrandmiddel worden iedere dag geregeld. Aan het eind van de week ontvangen alle jongens en meisjes een certificaat en mogen zij zich gediplomeerd ‘surfdude’ of ‘surfbabe’ noemen.  Alle kinderen uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mogen deelnemen! Het UN1EK Summer Surfcamp valt onder de voorwaarden voor de kinderopvangtoeslag; ouders die werken kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen waardoor de netto kosten laag zijn. ”

Voor meer info en inschrijving kun je verwijzen naar de website van UN1EK: https://un1ek.nl/un1ek-summer-surfcamp/