Fijne Vakantie!

Fijne Vakantie!

Vrijdag 23 april 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

We sluiten een een hectische periode af met fantastische online Koningsspelen, die juf Karolijn en leeuw via een live stream voor alle groepen van de hele school  (maar in hun eigen lokaal) hebben georganiseerd. De cijfercode van de schatkist is dmv challenges en opdrachten gekraakt en alle  kinderen hebben een kleine attentie uit de schatkist gekregen. Er volgen nog filmpjes en foto's, maar de kinderen hebben een leuke dag gehad volop spel en beweging. 

En nu is iedereen welverdiend toe aan vakantie: we wensen iedereen veel plezier, rust, terrasjes, zon en gezondheid toe en hopen iedereen na de vakantie weer terug te zien. 

Let op: maandag 10 mei zijn we nog gesloten. Dan is de school voorzien van een nieuwe vloer en gaan wij de lokalen en de ICT weer inrichten. Dinsdag 11 mei om 8.30u (8.40u) start de school weer! Woensdag 12 mei is er dan ook gewoon school, donderdag 13 mei en vrijdag 14 mei is school gesloten in verband met Hemelvaart. 

Mocht u gebruik willen maken van vakantieopvang op 10 mei, dan kunt u dat uiterlijk vandaag via Kindplanner aanvragen. Die dag start de opvang op de Kindertuin (ivm ook geen beschikbaar BSO lokaal). Om 14.30u lopen de kinderen naar DGH en 's middags kunnen de betreffende kinderen opgehaald worden van DGH. 

Op donderdag 13 mei (hemelvaart) is de BSO gesloten, op vrijdag 14 mei kan er ook vakantieopvang aangevraagd worden. Deze is wel op DGH. 

Maandag 17 mei hopen we dan weer regulier onderwijs te hebben en start ons project.

 

Namens het team wensen we u een fijne vakantie toe! 

Susan Stolze 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl