Fijne moederdag en bijna welkom terug!

Fijne moederdag en bijna welkom terug!

Zondag 9 mei 2021

Beste moeders en vaders, 

De vakantie zit er bijna op. 
Op DGH is hard gewerkt: het merendeel van de lokalen en algemene ruimtes is van een nieuwe vloer voorzien. En het ziet er prachtig uit! Lekker fris! 

De rest zal in de zomervakantie gedaan worden. 
Morgen gaan we alles weer inrichten en vooral alle ict weer werkend maken, zodat we alle kinderen dinsdag weer kunnen ontvangen. 
Helaas mogen we u ouders nog niet welkom heten in de school om een kijkje te nemen, dus bijgaand een paar foto’s ter impressie. 

Let op: morgen wordt het zand in de zandbakken (verplicht vanwege hygiëne) vervangen. Kinderen zijn normaal gesproken welkom om tijdens vrije dagen en vakanties op ons schoolplein te spelen, maar ook dat is morgen helaas een dagje niet mogelijk. 

En een reminder: kinderen die aangemeld zijn voor hele dagopvang morgen starten op De Kindertuin (op de Guido Gazellestraat). Zij zijn daar apart (en alleen) in het BSO lokaal. Om 14.30u- voor de leerlingen van de Kindertuin klaar zijn met school - lopen zij onder begeleiding terug naar DGH. Het BSO lokaal zal dan opgeruimd en ingericht zijn. Ophalen is dus tot 14.30u op de Kindertuin en vanaf 15.00u op DGH. 

Rest mij om alle moeders te ‘feliciteren’ met moederdag. Geniet ervan! 

Tot dinsdag! 
Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl