Corona versoepelingen.

Corona versoepelingen.

Vrijdag 21 mei 2021

Beste ouders, verzorgers. 

Er zijn een aantal versoepelingen die zijn ingegaan, waar DGH eventuele wijzigingen tot gevolg heeft: 

Binnensporten en sporten in grotere groepen. 

- er mag gelukkig weer binnen gegymd worden en ook externe vakdocenten, waaronder de gymleerkrachten van Welzijn E25. Zijn weer welkom. Dit betekent dat vanaf komende week weer reguliere gymlessen binnen gehouden kunnen worden, zowel voor kleuters als voor de groep 3-8 leerlingen. As maandag is het Pinksteren, maar vanaf volgende week maandag 31 mei starten de gymlessen weer. 

- de sporttoernooien, zoals schoolvoetbal en de schoolkorfbaltoernooien, waren door de gemeente al op voorhand geannuleerd. Dit jaar helaas dus geen sporttoernooien meer. 

- externen als de schoolfotograaf mogen weer de school in. Maandag 7 juni zal daarom de fotograaf van Knappe koppies langs komen. Aangezien we wel nog steeds in cohorten moeten lesgeven, mogen broertjes en zusjesfoto’s helaas nog niet. Onze teamfoto komt ook nog te vervallen. Een groepsfoto met de eigen leerkracht(en) mag gelukkig wel. 

- Schoolzwemmen zal niet meer opgestart gaan worden. U wordt hier binnenkort nader over geïnformeerd (vanuit gemeente). 

- de studiedag/ administratiedag van 28 juni wordt terug gedraaid. Er is die dag gewoon les. 

-15 juni is de laatste studiedag van dit schooljaar. Op 14 en 15 juni gaan we over naar werken in de cloud, zodat we de laatste stap kunnen maken in het digitaliseringsproces op DGH. Die dagen zijn we verstoken van internet en computers, dus maandag 14 juni doen we een echte old school analoge lesdag. We zijn slecht bereikbaar per mail. Dinsdag 15 juni hebben we studiedag en worden alle devices klaar gemaakt en wordt het team getraind. Die dag is onderwijs gesloten, maar kunt u extra opvang aanvragen via Kindplanner. 

Alle overige maatregelen blijven nog gewoon van kracht. 

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. 
M.vr.gr.

Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl