Bereikbaarheid

Vrijdag 11 juni 2021

Beste ouders, verzorgers. 

 

Vandaag zijn we begonnen met de laatste stap in het digitaliseren van ons onderwijs. Vandaag starten we met de migratie naar werken in de cloud. Dit was nodig omdat we door corona versneld geinvesteerd hebben in chromebooks voor alle leerlingen, maar de oude server en oude leerkracht-computers waren te oud om mee te gaan. 

A.s. maandag zal er een dagje 'old school' zonder digitale middelen lesgegeven worden. Wij zijn die dag qua wifi ook niet (of zeer slecht) bereikbaar. Mailtjes aan teamleden zullen die dag niet gelezen (kunnen) worden en zelfs ziekmeldingen via schoolpraat weten we niet zeker of dit te lezen is. Houdt u hier dus rekening mee. 

Dinsdag 15 juni hebben we dan studiedag, waarin wij getraind worden over werken in de cloud (en alvast een kijkje nemen naar schooljaar 2021-2022). Die dag zijn alle kinderen vrij!

Kinderen die zich hebben aangemeld voor hele dagopvang tijdens de studiedag, worden wel gewoon opgevangen op DGH. De aanvraagtermijn voor deze dag is inmiddels gesloten. Aanvragen die al eerder gedaan zijn, zijn via Kindplanner goedgekeurd.  

 

Telefonische bereikbaarheid 

Wij krijgen ook signalen dat we telefonisch slecht bereikbaar zijn. Dit zou niet mogen, maar zullen we oppakken. In principe is er altijd administratie en/of concierge tijdens schooltijden beschikbaar voor alle telefonische vragen. Mocht het na schooltijd niet lukken, probeert u het dan de volgende dag tijdens schooltijd. Mailen kan natuurlijk altijd - zeker als het telefonisch niet lukt, dan horen we dat graag. 

 

Ik kom nog bij u terug op de uitslag van de kunstverlotingen. Maar voor nu wens ik u een fijn weekend.

m.vr.gr.

Susan Stolze 

 

 


Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl