inloopmiddag /info avond maandag 24 september

Dinsdag 18 september 2018

Aanstaande maandag is het informatieavond voor de groepen 1/2, 3 en 8. Deze groepen hebben veel (nieuwe) informatie te delen met ouders over de gang van zaken komend jaar. Zij nodigen u daarom uit om dit persoonlijk in de groepen toe te lichten. De avond start om 19.30u, inloop is vanaf 19.15u. Deze avond is alleen voor ouders.

In de groepen 4 t/m 7 is de informatie bij ouders over de gang van zaken al meer bekend. Kinderen vinden het echter wel leuk om inmiddels hun plekje, schriften en groep te laten zien aan hun ouders. Daarom hebben we voor deze groepen gekozen voor een inloopmiddag met kinderen nadat school uit is, dus a.s. maandag van 14.45-15.15u. Eventuele informatie over de methodes en gang van zaken in de groepen is op een hand-out beschikbaar (ook desgewenst later verkrijgbaar bij de juf).

U bent van harte welkom!