uitnodiging inloopmiddagen & spreekavond

uitnodiging inloopmiddagen & spreekavond

Dinsdag 30 oktober 2018

Beste ouders, verzorgers. 


De eerste periode in de groepen zit erop. Graag brengen we u op de hoogte van de voortgang van uw kind(eren). Daarom hebben we voor de groepen 3 t/m 8 op dinsdagmiddag 6 november en op donderdagmiddag 8 november weer een inloopmiddag gepland. Deze inloopmiddag is van 14:45 uur tot 15:30 uur. U kunt dan met uw kind in de groep komen kijken. We leggen dan schriften, boeken, werkboeken en toetsboeken neer, zodat u zelf kunt zien hoe uw kind vordert.


Op maandag 12 november is er vervolgens een spreekmiddag/-avond. De leerkracht nodigt u desgewenst uit voor een gesprek, indien er een aanleiding is om de voortgang van uw kind te bespreken. Mocht u zelf behoefte hebben aan een gesprek, dan kunt u dit ook bij de leerkracht aangeven. Als u niet uitgenodigd wordt, kunt u ervan uitgaan dat er geen grote veranderingen zijn in de ontwikkeling van uw kind.  De rapporten met bijbehorende gesprekken staan op de agenda in februari. 


Voor de groepen 1/2 zijn er geen inloopmiddagen, aangezien er nog geen werk- en toetsboeken etc. beschikbaar zijn om te laten zien. Voor deze groepen staan er inloopochtenden gepland op dinsdag 20 en donderdag 22 november van 8.30-9.00u om in de klas te komen kijken.


Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd. Namens het team heet ik u van harte welkom. 


Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl