Voorjaar op het schoolplein.

Voorjaar op het schoolplein.

Vrijdag 22 maart 2019

Beste ouders, verzorgers. 

De lente is officieel weer begonnen. Het voorjaar op het schoolplein van DGH staat voor de deur. Graag uw aandacht voor het volgende: 

1. De touwen van de perkjes zijn na oplevering van het schoolplein vroegtijdig kapot gegaan. Hierdoor zijn zowel kinderen (en uitzwaaiende ouders) veelvuldig in de perkjes gaan staan. Met een aantasting van de begroeiing tot gevolg. 
Binnenkort zullen de paaltjes met touwen door de hovenier hersteld worden. Wij willen u met klem vragen niet meer via de perkjes uw kind uit te zwaaien. Wij zullen tijdens de pauzes en tijdens schooltijd aandacht vragen voor behoud van de perkjes bij de leerlingen. Uw medewerking om uw kinderen dit goede gedrag aan te leren buiten schooltijden, is zeer gewenst.  Alvast dank hiervoor. 

2. Een deel van het ‘groen’ op het schoolplein moet vervangen worden. Helaas is de investeringsstop, die momenteel voor de verbouwing geldt, ook van toepassing op investeringen in groenherstel. En dat terwijl de natuur niet stil staat en juist nu om aanplanting vraagt. Mocht u daarom binnenkort naar een tuincentrum of Ikea gaan en mocht u DGH een beetje willen sponsoren, dan houden wij ons aanbevolen voor sponsoring van een plantje:  Wij zijn heel blij met:
- hortensia’s (wit en rose - liefst nog zonder bloemen)
- lavendelplanten
- kruidenplantjes (rozemarijn, munt, verveine, ...). 

Op vrijdag 4 april (over 2 weken) zal onze hovenier/helpende vader nieuwe plantjes gaan planten. De boom op het schoolplein staat al in bloei. Hopelijk helpen jullie ons er weer een fleurig geheel van te maken! Eventuele plantjes mogen in de kuil bij de piano verzameld worden. 
Ook hiervoor: alvast dank! 

Namens het team en de leerlingen van DGH, wensen wij u een goed en zonnig weekend toe! 

Susan Stolze
Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl