goed weekend!

goed weekend!

Vrijdag 12 april 2019

Beste ouders/verzorgers van De Groene Hoek,

Het weekend is weer voor u, uw kind en ons gestart. We kijken terug op een ontzettend positieve week, die vandaag met de Koningsspelen en aansluitend voor het team, met een teamuitje  werd afgesloten. Wat zagen alle kinderen er feestelijk oranje uit en wat hebben alle leerkrachten genoten van die blije gezichtjes. Dank voor de enorme inzet van hulpouders! 

Maandag en donderdag heeft onze school bezoek gekregen van een audit team van Uniek, de zogenaamde interne audit. U heeft vast en zeker vreemde gezichten gezien in de groep van uw kind, wat wellicht ook vragen bij u kan oproepen. 

Alle groepen zijn in 2 dagen tijd bezocht door een geselecteerd team, allen collega’s uit het onderwijs binnen Uniek. Voor ons en voor hen enorm leerzaam. 

Dit bezoek is niet te verwarren met een inspectie. Het betreft namelijk geen beoordeling, ze kijken en denken enkel schoolbreed mee. Alle scholen binnen Uniek worden op deze wijze bezocht met als doel van en met elkaar te leren, trots te zijn op wat er al staat en te kijken naar mogelijkheden tot verbetering. 

Geleerd hebben we! Trots zijn we! En verbeteren doen we graag!

We wensen u een fijn weekend.

Met vriendelijke groet,
Susan Stolze-van Rijn. 

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl