Zomerse temperaturen!

Zomerse temperaturen!

Zaterdag 22 juni 2019

Beste ouders en verzorgers,

Volgende week wordt er prachtig weer verwacht. 
In dit bericht informeer ik u op welke wijze DGH omgaat met deze weersverwachting. 

Veel scholen gaan over op een ‘tropenrooster’. Dit vraagt ook veel van u als ouders, terwijl er al een lang weekend in de planning staat, met as vrijdag en volgende week maandag al extra vrij. 

Ook betekent een tropenrooster vroeger beginnen, terwijl veel kinderen door het warme weer later naar bed gaan en slechter slapen. In een week van de cito toetsen niet wenselijk.

Daarbij hopen we dat het gebouw in de eerste dagen nog niet ‘opgewarmd’ is en net een paar graden koeler blijft. 

Daarom hanteren we het volgende schema komende week: 
- ma, di, woe het gewone rooster, waarbij ‘s morgens gewoon les wordt gegeven en ‘s middags de schaduw, het park of het plein wordt opgezocht. Waar mogelijk doen we waterspelletjes. 
- do: start gewone tijd, alle kinderen 12.15u uit en ‘s middags vrij - als eerdere start van het lange weekend. Het instroomprogramma voor groep 8 bij de beide Lentiz locaties komt hiermee te vervallen. 
- vr (en ma erna): vrij ivm werkweekend. 

Wel vragen we u: 
- alle kinderen een eigen flesje water mee te geven, die ze onbeperkt mogen drinken en hervullen. 
- alle kinderen voor schooltijd alvast met zonnebrandcreme in te smeren. Een extra petje is ook welkom. 
- alle kinderen een extra setje droge kleding en een handdoek mee te geven. Op school hebben we twee tuinslangen met sproeiers en die zouden zomaar gebruikt kunnen worden. 

De BSO start op alle dagen op de reguliere tijd. Heeft u voor donderdagmiddag vanaf 12.15u geen opvang, dan vangen de leerkrachten de kinderen op. Dit is echter zonder programma. Geeft u dit svp tijdig aan de leerkracht door. 

Ik hoop u op deze wijze voldoende te hebben meegenomen in onze afwegingen. Ik wens u verder nog een fijn en zonnig weekend.

Met zonnige groet
Susan Stolze 

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl