Nieuwe schoolshirts

Zondag 22 september 2019

Alle kinderen van de Groene Hoek zijn deze week in het nieuw gestoken.  Chantal Webbers de moeder van Elize( gr 4)en Thijs ( gr1/2a) heeft deze prachtige shirt via haar werk Talentsoft Future Talent kunnen regelen. Wat geweldig dat zij ons wilden sponseren, we waren wel echt toe aan iets nieuws. Bij alle sporttoernooien zullen de kinderen te bewonderen zijn in deze mooie tenues. Deze week werden ze ook al gedragen tijdens de schoolreis. De kinderen van groep 1 en 2 waren goed zichtbaar in Avonturenboerderij Molenwaard en de ook in Plackwijck vielen de kinderen op in de prachtige groene shirts.

Alleen naar de Speeldernis werden ze niet gedragen. Daar mag je lekker vies worden! Dat zou zonde zijn.

Het waren zeer geslaagde schoolreisjes, iedereen heeft genoten!