Damworkshop voor groep 5 tot en met 8

Donderdag 10 oktober 2019

De plaatselijke damclub Jocodam wil weer een workshop dammen organiseren voor kinderen van groep 5 tot en met 8. Die damworkshop duurt een uur en zal een keer ‘s middags na schooltijd worden gehouden. Deelname aan deze damworkshop is gratis.

Als de damworkshop op De Groene Hoek een succes is, worden we als school uitgenodigd om na het volgen van een gerichte training een schoolteam te formeren, dat het eventueel op kan nemen tegen andere basisscholen van Maassluis.

Iedere leerling, die mee wil doen aan de gratis damworkshop op school, kan zich voor de herfstvakantie aanmelden bij meester Jaap van groep 4. Je moet dan ook doorgeven op welke middagen jij na schooltijd mee kunt doen.

We hopen dat er voldoende leerlingen mee willen doen om deze damworkshop op school te houden.

Met vriendelijke groet,

Meester Jaap