Periode tot aan de kerstvakantie

Maandag 28 oktober 2019

Hopelijk heeft u kunnen genieten van een fijne herfstvakantie. Bijgaand een aantal aanvullende data mbt de komende periode (herfstvakantie tot kerstvakantie).

Data Kuilen

Traditiegetrouw starten we na de herfstvakantie weer met de kuilen. Alle groepen hebben 2 kuilen per jaar. Eentje waar zij als groep alleen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering en waar u als ouder van harte welkom bent om aanwezig te zijn. En eentje als combinatiekuil samen met een of twee andere groepen, die alleen voor respectievelijk de andere onder-, midden- of bovenbouwgroepen bijgewoond wordt. Het kan dus zijn dat uw kind oefent voor een kuil, waar u niet voor uitgenodigd bent.

De data van de kuilen tot aan de kerstvakantie zijn als volgt:

Vrijdag 1 nov: groep 6 (met ouders)

Vrijdag 8 nov: groep 5b (met ouders)

Vrijdag 22 nov: groep 1/2a (met ouders)

Vrijdag 6 dec: groep 7 (met ouders)

En deze periode zijn de combinatiekuilen van de groepen 8a+8b en van de groepen 3+4.

Studiedag 27 november

Vergeet u niet de studiedag van woensdag 27 november a.s.? Deze studiedag is de enige gemengde studiedag van het jaar van onderwijs en opvang samen, dus extra opvang voor deze dag is ditmaal niet mogelijk.

Sinterklaas

Donderdag 5 december vieren we weer Sinterklaas op school. Ivm pakjesavond zijn de kinderen deze dag om 12.15u vrij. Vrijdag 6 december mogen kinderen een uurtje later beginnen. De lessen starten deze dag om 9.30u. Mocht u uw kind al eerder willen / moeten brengen, dan kan dat gewoon. De kinderen zullen in de eigen groepen mbv een filmpje of tekening opgevangen worden.

Kerstviering in de kerk

Dit jaar vieren we met elkaar kerstmis in de Immanuelkerk. De kerkdienst staat gepland op woensdagavond 18 december. Exacte tijden hoort u nog van ons – dit zal ivm aanwezigheid van kleuters niet heel laat zijn, maar save the date.

Wij wensen iedereen een gezllige periode toe!

namens het team van DGH