Wij staken morgen!

Dinsdag 5 november 2019

Beste ouders, verzorgers,

Onze school gaat morgen dicht.

Niet alleen omdat mijn mensen meer salaris willen, maar omdat wij ons zorgen maken om de toekomst van onze kinderen.... voor de vacatures die we niet meer vervuld lijken te krijgen, om de lege invalpool, om de sterke schouders die steeds meer moeten dragen, om de gemiste waardering.

Wat ben ik iedere dag trots op hen!

Mijn mensen zijn er áltijd voor onze kinderen zowel op cognitief als op sociaal-emotioneel vlak. De leerkracht, pedagogisch medewerker en onderwijsassistent doen er toe!

Het is een prachtig vak en legt een fundament voor het Nederland van morgen!!! Daarom wordt morgen gestaakt, om dit fundament te herstellen. Daarom steun ik hun staking!

En daarom hoop ik ook op uw steun en waardering voor dit beroep en de inspanningen die dag in dag uit voor uw kind worden gedaan door dit topteam!

Dank voor uw begrip!