Uitnodiging kerstviering

Donderdag 12 december 2019

Wij nodigen u van harte uit voor de kerstviering van De Groene Hoek. Dit jaar vieren wij Kerst in de kerk met een kerstmusical: 'Geen stille nacht'. Wanneer: Woensdag 18 december Waar: Immanuelkerk Tijd: 18.30 -19.30 uur Deur open: 18.10 uur - U kunt alleen beneden in de kerk zitten. - Wilt u geen camera meenemen; er worden door school foto’s gemaakt, die kunt u later op de schoolapp bekijken. - Wilt u uw kind a.u.b. thuis laten plassen. - Alleen de kinderen met een taak zitten bij de leerkrachten voorin de kerk. De andere kinderen zitten bij hun ouders. - We stellen het op prijs als u hele jonge (broertjes/zusjes) kinderen thuis laat i.v.m. het lange stilzitten. - De kerk blijft schoon, dus we eten en drinken na afloop van de viering. - Aan het eind van de viering wordt er een collecte gehouden voor Compassion Bangladesh. We zien u graag woensdag 18 december om 18.30 uur in de Immanuelkerk. Het team van De Groene Hoek wenst u fijne feestdagen en een gezond 2020!