goede dagen toegewenst!

Woensdag 29 januari 2020

Het team van DGH wenst u goede dagen. Dagen waarin wij voor uw kinderen aan de slag gaan met het opstellen en analyseren van rapporten en leerlinganalyses, zodat we het aanbod voor uw kind(eren) beter kunnen afstemmen en hier het tweede half jaar verder mee aan de slag kunnen gaan En we gaan staken om het signaal aan de overheid te geven dat structurele investeringen nodig zijn in de onderwijssector. Wij danken u voor uw begrip!

Voor vrijdag nog een bezoekerstip:
Op vrijdag 31 januari 2020, tijdens de vierde grote onderwijsstaking sinds de Tweede Kamerverkiezingen, mag iedereen voor €1 naar de theatervoorstelling Juffenballet (6+) in Theater Zuidplein (13:30 uur). Docenten en schoolleiders staken onder andere vanwege torenhoge werkdruk in het onderwijs, en laat dat nou precies één van de thema’s in de voorstelling zijn. De coproductie van Maas theater en dans en BonteHond is een pleidooi voor het belang van spelen en het aanpakken van prestatiedruk in het onderwijs. Een voorstelling voor de hele familie met veel dans, vette decorwisselingen, humor en af en toe een spannend liedje.

Neem voor meer informatie, interviews of foto’s in hoge resolutie contact op met:
Maas theater en dans, Jorinde van der Velde: jorinde@maastd.nl / 010 2002 536
Theater Zuidplein, Eline van der Stoep: eline@theaterzuidplein.nl / 010 20 30 216 of bezoek facebookpagina: