Komende periode (voorjaarsvakantie - meivakantie)

Donderdag 20 februari 2020

Beste ouoders, verzorgers

Met de vakantie voor de deur, stuur ik u hierbij de update voor komende periode. Een periode waarbij vooral sporten, sporttoernooien en vieringen centraal staan en een periode waarin de kuilen weer onverminderd door gaan.

Wel starten we in de eerste week na de voorjaarsvakantie met de ‘opstekerweek’.  Op 1 maart is namelijk nationale complimentendag en wij gebruiken die aanleiding om elkaar een opsteker te geven. Bijgaand de planning voor komende periode:

Kuilen

De leerlingen van DGH verzorgen per groep twee maal per jaar een kuil, eentje als groep alleen, waarbij ouders welkom zijn, en eentje samen met een andere groep en dan zonder ouders. Het kan dus zijn dat uw kind oefent voor een kuil, terwijl u geen uitnodiging van ons hebt ontvangen. Bijgaand de data voor de kuilen van komende periode:

- Vrijdag 13 maart: Kuil groep 3 – met ouders

- Vrijdag 20 maart: Kuil groep 8b – met ouders

- Vrijdag 27 maart: Kuil groep 1/2a – met ouders

- Vrijdag 3 april: Kuil groep 5a+5b – zonder ouders

- Vrijdag 24 april: Kuil groep 8a – met ouders

Sporten:

Echt leuk dat een schooltoernooi tot een landskampioenschap heeft kunnen leiden: morgen staat tijdens het sportgala in Maassluis alsnog de huldiging op de planning van het groep 8 meisjes-voetbalteam van vorig jaar. Dit jaar doen we weer mee met het schoolvoetbaltoernooi! Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Informatie betreffende de toernooien volgt per groep of een paar weken voorafgaand aan de Koningsspelen, maar bij deze alvast planning:

• Woensdag 11 maart : Schoolvoetbaltoernooi groep 8
  • Woensdag 18 maart : Schoolvoetbaltoernooi groep 7
  • Woensdag 25 maart : Schoolvoetbaltoernooi groep 6
  • Woensdag 1 april : Schoolvoetbaltoernooi groep 5
  • Woensdag 8 april: Schoolvoetbaltoernooi groep 3+4
  • Woensdag 15 april: Reservedag Schoolvoetbaltoernooi
  • Vrijdag 17 april april: Koningsspelen (tot 12.15u – ’s middags vrij)

Pasen en paasvakantie:

Op woensdag 8 april vieren we weer Pasen op school. Er volgt nog informatie over de invulling ervan na de voorjaarsvakantie. Die woensdag zijn alle kinderen om 12.15u uit. Op donderdag 9 april hebben we een studiedag en op vrijdag 10 april is het goede vrijdag. Beide dagen zijn kinderen vrij, maar is de opvang beschikbaar. Op maandag 13 april is het 2e paasdag, dan is de BSO wel gesloten. Alle kinderen zien we dan graag weer dinsdag 14 april terug – met de IEP eindtoetsen die week voor de beide groepen 8! We sluiten die week af met de Koningsspelen op 17 april.

Voor nu wens ik iedereen een fijne vakantie met veel sneeuw en wintersportplezier of met rust en leuke activiteiten thuis.

Tot maandag 2 maart!

Namens het team van DGH: Fijne vakantie!