Maandag thuis digitaal en handig aan de slag

Maandag thuis digitaal en handig aan de slag

Donderdag 19 maart 2020

Beste ouders/verzorgers,

Alle leerlingen kunnen deze week in meer of mindere mate aan de slag met het thuiswerk dat ze hebben opgehaald. We krijgen allerlei berichten en foto’s waarin te zien is dat de meeste kinderen serieus aan de slag zijn. Geweldig!

INLOGGEN VANUIT HUIS
Veel thuiswerk zal uiteindelijk digitaal worden en door ons op afstand kunnen worden gemonitord. Omdat wij daarin nog een inhaalslag moesten maken en ondat alle scholen in Nederland dit gelijktijdig (moeten) lanceren, gaat dat echter nog gepaard met de nodige kinderziektes en vooral overbelasting van het internet. 
Wij verwachten dat uiterlijk vanaf maandag alle kinderen van school via een centraal platform aan de slag kunnen. Ze hoeven dan niet meer in te loggen via allerlei verschillende onderwijssites met aparte inlogcodes, maar kunnen alles vanuit een platform benaderen. Ook communicatie met de leerkrachten wordt dan mogelijk. Inlogcodes worden binnenkort verstrekt.
Uiterlijk maandag ontvangt u voor elk kind een inlogcode en instructie hoe hiermee te werken. Tot die tijd svp nog even geduld. 

CHROMEBOOK LENEN?
Deze week hebben we veel chromebooks uitgeleend. Heeft uw kind er ook een nodig? We hebben er nog enkele beschikbaar. Mail in dat geval even naar: ICT@cbsdegroenehoek.nl. Dat kan vandaag nog worden opgehaald tot 13.00u. 

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl