vragen BSO

vragen BSO

Dinsdag 24 maart 2020

Beste ouders, verzorgers. 

Gelukkig beginnen de meeste gezinnen hun draai te vinden in het thuisonderwijs! We ontvangen ook steeds hele leuke reacties en complimentjes van (ouders van) leerlingen! Net als de actie van Veerle en mama! En dat doet ons goed! Wij missen echt het contact met de kinderen, en des te leuker blijven de acties van leerlingen. Meester Jaap, onze voormalige stadsdichter- maakte er een mooi gedichtje over! 

Digitaal vaardig
En ook op DGH worden we steeds digitaal vaardiger en steeds creatiever, zoals u wellicht heeft gemerkt. 
Een kleine nuancering is daarbij op zijn plaats: we hebben nog steeds te maken met teamleden die door ziekte, lichte verkoudheidsverschijnselen of preventief thuis zitten, waardoor sommige groepen minder bemand zijn. Ook scheelt het of je een ict vaardige duo hebt of een parallelgroep, met wie je werk kunt delen. De digitale instructies en filmpjes zullen daarom in de ene groep meer en in de andere groep minder of (nog?) niet te zien zijn. We gaan zo snel als dat we gaan -en als team delen we in ieder geval wat we geleerd hebben. Samen komen we er wel. 

Heeft u vanuit thuis vragen over ict of ict hulp nodig, schroom dan niet om dit aan onze ‘ict helpdesk’ te vragen op ict@cbsdegroenehoek.nl. Juf Gerline en juf Chantal blijken echt van wereldformaat hierin! 

BSO
Heeft u normaal gesproken opvang op DGH en maakt u daar nu dus geen gebruik van? Heeft u vragen over de nieuwe factuur, compensatie, toeslagen? 

Deze week ontvangt u de nieuwe factuur met daarin de link naar de site van Un1ek voor de meest gestelde vragen en antwoorden. Tevens is het team van klantenservice uitgebreid met een extra medewerker voor het telefonisch beantwoorden van vragen. Uitgangspunt is vooralsnog: u wordt gecompenseerd en u hoeft niets te doen. 

Ik wens u een fijne avond en geniet morgen weer van een mooie dag! 

Namens het team van DGH:

Susan Stolze

Terug

Dennendal 141

3142 LC Maassluis

010 5920075 (tijdelijk no: 06-25.16.96.50)

administratie@nullcbsdegroenehoek.nl