Voorpret voor de Koningsspelen

Zaterdag 11 april 2020

Beste ouders en verzorgers,

De Koningsspelen gaan aanstaande vrijdag echt door, virtueel en dus op sociale afstand, maar dat wist u al. Alle meesters en juffen zijn druk thuis aan het trainen. Dat vinden uw kinderen vast leuk om te zien. Bekijk daarom samen het bijgevoegde korte filmpje. Er zitten verrassende (dierlijke) sporthelden tussen.

Nog even samengevat: vrijdag 17 april tussen 9:00 en 12:00 uur worden de kinderen (in de categorieën groep 1-3 en 4-8) uitgedaagd met zes sportieve challenges. Die versturen we via de Schoolpraat, maar nog leuker is om koningsspelen_groenehoek te volgen. Via dit besloten en tijdelijke Instagramaccount kunnen we alle foto’s en filmpjes met elkaar delen en sporten we (bijna) echt samen. Zo zien we klasgenoten ook echt actief bezig.

Fijne paasdagen!