De jury en meer info over de Koningsspelen

Donderdag 16 april 2020

Ook de jury voor de Koningsspelen is inmiddels bekend. Naast onze leeuw zijn dat gymjuf Karolijn, dansjuf Pamela en juf Susan. Aan hen de zware taak om morgen de felbegeerde prijzen uit te loven voor outfit, sportiviteit en prestatie. Prijzen die morgenmiddag ook echt langs worden gebracht en op sociaal veilige afstand zullen worden overhandigd.

Volg op instagram koningsspelen_groenehoek. Vanaf 9:00 uur versturen wij elk half uur een nieuwe challenge voor groep 1-3 en 4-8. Om 11:30 uur de laatste. Post en tag ons wanneer u foto’s en filmpjes van de prestaties van uw kinderen met ons wilt delen. Wij delen uiteraard door! Zo sporten we toch nog samen.

Geen Instagram? De challenges worden ook via Schoolpraat uitgezet. U kunt in dat geval foto’s delen via koningsspelen@cbsdegroenehoek.nl
Let wel: daarmee geeft u toestemming voor eventueel gebruik in een compilatiefilmpje.

Deelname is niet verplicht, maar wel feestelijk.