Gebedsgroep DGH

Vrijdag 17 september 2021

Namens de gebedsgroep van DGH dit bericht:

Op veel Christelijke scholen in Nederland zijn gebedsgroepen actief. 7 jaar geleden hebben een aantal moeders waarvan de kinderen op de Groene Hoek zitten ook een gebedsgroep opgericht. Elke 3 weken wordt er op maandag of donderdag avond gebeden voor de leerlingen, de leerkrachten, het bestuur en situaties die betrekking hebben op De Groene Hoek. Wij geloven dat gebed veranderingen op gang brengt en hebben dit ook ervaren. Wil je meebidden of heb je een gebedsverzoek, mail dan naar yvonnedebaan@hotmail.com Je kunt ons natuurlijk ook aanspreken, ook als je een luisterend oor wilt. De volgende bijeenkomst is op maandag avond 20 september. Als je een keer vrijblijvend wilt komen, ben je van harte welkom!

We gaan discreet om met de informatie die ons wordt toevertrouwd.

Hartelijke groet,

Rozet Ros, Femke Brouwer, Clementine Spaans, Yvonne de Baan