cheque uitgereikt aan de voedselbank

Woensdag 29 september 2021

De kunstveiling ter afsluiting van het kunstproject is alweer even geleden. De opbrengst was boven verwachting en een deel daarvan was bestemd voor de kinderen die bij de voedselbank komen om te knutselen. Vandaag hebben juf Karolijn en juf Marjo een bezoek gebracht aan de voedselbank. Wat wordt daar veel en mooi werk verricht. Volgende woensdagmiddag 1 oktober kunt u ook daar kunst bewonderen gemaakt door kinderen maar ook volwassenen. U bent van harte welkom om langs te komen bij de expositie “ creativiteit ontmoet mensen en mensen ontmoeten creativiteit” van de voedselbank. Van 13.00 tot 16.00 u.
Nogmaals dank voor uw gift bij de veiling van de kunst ter afsluiting van het schoolbrede project “Kunst”.